sovsovsov
Datum 2007-10-26   Tid: 00:34:21
..............................................................................................................................................................................................................................................................................

nu borde jag somnat för länge sedan, men så när jag skulle gå och lägga mig så gick jag till datorn för att slå av och sen så var det ju helt plötsligt så mycket jag skulle titta på :b typ mina skor.. igen. jag vet inte hur många gånger jag bara öppnat sidan för att bara tittaotitta. eller hur länge jag drömt om exakt såna skor. men men, dom var för små för mig. eller jag fick ju på mig dom. men jag ska inte vara så dum så jag försöker mig på att gå i dom. Nej, Elin fick ta över där.. Däremot så var jag hos Elin idag och hittade ett par andra ljuvliga skor som jag nu vill ha ;D dock så ville inte elin ge mig dom.ATTANS! tänkte dock vara så elak att jag skulle köpa ett par likadana (jag fick tillåtelse) men dom fanns inte kvar i min size.. bara 38or kvar.

Idag har jag och Nils gjort grönsaksgratäng.. Salle kom över och åt av den. tror inte grabben gillar grönsaker värst. Men han försökte hålla minen ;P Men jag tyckte det var gott.

Och imorgon ska jag jobba igen. har jobbat två veckor i sträck nu, duktiga jag ;D börjar känna mig som ordinarie. Men i helgen ska jag banne mej va ledig för då är det avslutningsparty med laget. Först ska vi göra nåt på dagen och sen på kvällen är de fest med tema metallic med inslag av rött. stort frågetecken där, men jag funderar starkt än., någon med ett förslag?

nej nu måste jag sova, upp om 6,5 timmar. godnatt