Det var den midsommarn
Datum 2008-06-22   Tid: 21:43:13
..............................................................................................................................................................................................................................................................................

och inte har den varit alltför trevlig. med jobb.. suck. Fick åka mellan Älvsbyn och Njallejaur, så jag kunde umgås med alla i stugan.. men alla som har firat midsommar i Njalle vet att party pågår till morgonen! Igår gick dom sista och la sig efter 8! Så jag kan ju säga att det inte var så kul att börja bege sig hemåt halv 12 på kvällen, då hade det ju knappt startat :) Haha, nä midsommar i njalle är nånting speciellt faktiskt! kommer bara ihåg Linnea förra året =) vad jag tyckte synd om henne! Vi var ju som vanligt uppe till småtimmarna, jaa, kanske 8 då också.. och dagen efter undra jag vars faan hon och roger hade tagit vägen. Då hade hon tydligen farit och jobbat!! hon hade väl börjat 12 eller nåt sånt.. Och jag kan ju säga att när vi gick och la oss på morgonen då, då var Linnea full! Vääldigt full :)

är goode trött efter allt rantande fram och tillbaka, så efter jobbet somnade jag. men det hade jag räknat med! Sen ringde Elin och väckte mig och kom förbi, sen for jag och Emelie och solade :) tror jag fick mig lite färg faktiskt :)
NU blir det duschen! tjarå!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback