fotboll!
Datum 2008-06-10   Tid: 23:49:41
..............................................................................................................................................................................................................................................................................

nu har vi sett sverige- grekland! och vinst till oss, hurra hurra.
ingen match att hurra för, men en vinst är alltid en vinst :)

jag & sara har varit ute och gått en sväng runt kanis! och hämtade upp salle på vägen hem, han skulle hänga å se matchen. och på vägen mötte vi joffe! så han hängde också på! Så nu har vi suttit alla och gapat ett tag :)
och grabbarna börja ladda hem en film. what happens in vegas, som emelie säger är bra! nisse säger att vi ska se den nu. men vi borde ju som sova, upp imorgon och jobba. men jag är då på g, så det är lika bra att se den :) lär säkert somna till den ändå!
hejs
Postat av: Emelie

Haha var du också en av dom som såg på fotboll ! Jag tänkte om du kunde föra över bilderna till mig och från den gången när nisse fylld 20. För de börjar bli dags att ladda upp lite bilder på min pixbox :PAh, jag hade tänkt bjuda in dig snart :) Vi ska borra och sånt idag och hänga upp gardiner så de ser lite hemtrevligt ut. Dock kommer ju köket vara tråkigt ett tag, för jag måste ju vänta tills dom kan tapetsera :(Förresten filmen är grymt rolig ! Hann du se den igår eller i natt?

2008-06-11 @ 11:07:04
URL: http://mliwestbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback