jopp
Datum 2008-06-17   Tid: 18:32:25
..............................................................................................................................................................................................................................................................................

när jag kom hem från jobbet idag sa nisse och john att vi skulle ut å käka glass, så då ringde jag emelie (hon bor ju nära nu, fett najs!) så gick vi iväg och köpte glass på nya glassbaren.. eller nya å nya.. men ja, ni fattar. Köpte kulglass, den var bättre än milkshaken, jag varnar: KÖP INTE milkshake där! den suger fett! pytteliten, dyr, och alldeles vattnig! en kula klass i och sen resten mjölk antar jag! Plus att hon använde en sån här vanlig mixer som vi har hemma! Så jag kan ju göra minst lika gott här hemma! fast jag skulle ju göra den mycket godare förståss :)

sen så har vi diskuterat midsommar, blir ju som vanligt stugan med määssa folk. Dock första året som jag kommer vara tvungen att fara hem och sova (uttropstecken!) på kvällarna! eftersom jag jobbar i helgen, och inte en jäkel vill jobba för mig! inte ens dom som fått lite jobb.. :/ varför? Är det ingen som vill tjäna pengar här eller?! :P Så kanske Cattan och Anders ska ta med sig sin minihusvagn och komma också, så det blir ju också kul :)

aja, nu ska jag käka tror jag och sen ska vi se josefs match :) Hoppas de inte börjar regna! Och idag ska jag försöka hålla mig i skinnet! Blir så jobbig nu för tiden när jag ser på fotboll! Ska hela tiden börja "varför gör dom inte så?!" och "faan va dåligt" eller typ "men kom runt kanten, kom runt kanten!!! gaah!" haha.. tror jag saknar de lite grann kanske :) Men josef är ju så bra, så han klagar jag inte på, om ni nu trodde de :P Tur kanske? :) Men jag antar att det ligger i släkten (hihi), aja, hejs!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback