nu
Datum 2008-06-11   Tid: 23:06:45
..............................................................................................................................................................................................................................................................................

är det snart dags för helg igen :) två dagar kvar..
det känns som att jag jobbat i typ tre veckor! Men jag har ju faktistk bara varit ledig 1 av 13 dagar på fredag. så det är kanske inte så konstigt. Fick dessutom tacka nej till båda mina jobb lördag, söndag! annars hade de blivit 20 av 22 dagar! och det är ju inte riktigt rimligt! iaf inte nu när det är sommar! (eller ska vi verkligen kalla det sommar? jag ber till gud; GE MIG SOL i helgen! Jag behöver de! min min min lediga helg!)

Nu börjar jag snart längta till 2a perioden då jag ska jobba på HT! skönt att inte vara instängd hela sommaren! och få ha sina egna privata kläder! (när ska jag nånsin annars använda min nya garderob??) Men nog kommer jag ju sakna flurre nalta ändå, med alla mina beundrare :) Idag var det en som frågade om telefonnummer och en 75(?) års guube som sprang efter mig (bokstavligt sprang efter mig!) och när han inte hann ikapp så slängde han iväg en slängkyss! :) hur söta som helst!

nä nu ska jag faktiskt ta och slänga mig i sängs!
Postat av: Emelie

Ja helgerna måste du ju vara ledig på. Ingen helg är sig lik utan Sofie ^^

2008-06-11 @ 23:58:00
URL: http://mliwestbom.blogg.se/
Postat av: Emelie

De börjar ju klarna upp idag, så nog tror jag att vi kan dra dit då som planerat :) Pratat med Sanna så hon vet när hon kan komma?Haha, din jäkel. Blev jätte rädd när jag fick ett mejl där det stod att jag hade blivit anmäld på pixbox. Du var ju cool jö på bilden ;)

2008-06-12 @ 22:54:14
URL: http://mliwestbom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, ja du vet jag har ju lite besvär i armarna så du hade nog fått vänta tills det hade gott om. Så hade jag tagit bort den efter de ;)2008-06-13 @ 00:12:22
URL: http://mliwestbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback